Hacked By Galang10

Senadyan Tresno Aku Mung Iso Meneng
Penting Kowe Seneng Opo Wae Tak Lakoni

Uwes Kadung Gejeron Deleh Ati Kleru Panggon
Urip Ilang Semangat Seng Tak Tresno Jebul Waton
Raiso Mbedakke Ndi Seng Modus Ndi Seng Tulus
Wes Entek Sak Kabehe Bul Atiku Ra Diurus

Aku Ora Getun, Yen Due Ati Seng Ringkih
Nangging Aku Iso Nandur Roso Tanpo Pamrih
Opo Kowe Sadar? Atiku Keliwat Jembar Radadi Jodomu, Aku Mung Iso Sabar
AMBYAR


Kelelawar Cyber Team - Pancasila Cyber Team - Jawa Timur Cyber Team - Cidro Xploit - Bojonegoro BlackHat - Ponorogo1337 - Padang Blackhat - Ponorogo Black Hat - Ponorogo Cyber Team - Jawa6etar - Ponorogo Hacker Team - Jombang Hacker Crew